Geografische puzzel - Wereldkaart - 78 stukjes

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER157

Leer over de herkomst van dieren, bekende bezienswaardigheden, monumenten, voertuigen, ... dankzij deze leerzame puzzel van Mudpuppy.

Niet alleen leuk om in elkaar te puzzelen maar ook erg leerrijk: dankzij de mooie tekeningen leert jouw mini puzzelaar - op een speelse manier - alles over de wereld waarin wij leven. Aan welke mini wereldontdekker zou jij deze cadeau doen?

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356084

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenGeografie

Deze kleurrijk geïllustreerde geografische MUDPUPPY puzzel bestaat uit 78 stukjes, waarvan 17 speciale stukjes in de vorm van iconen uit de regio - zoals de Tai Mahal en de Eifeltoren. Verpakt in een stevige doos zodat je hem makkelijk kan opbergen. Een ideaal geschenk waarmee je elk kind blij kan maken.

Aantal stukjes: 78

Afmetingen doos: 32 x 23 x 5 cm - puzzel: 59 x 42 cm

Leeftijd: 5+

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, verpakking gemaakt uit 70% gerecycleerde materialen, geprint met non-toxische inkt.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/04/2020
was een succes bij mijn kleinkind!
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.