Georges speelnestje/speeltapijt

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL071

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Een fantastisch speeltapijt van Lilliputiens met als hoofdfiguur Georges de maki voor de allerkleinsten. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven, baby zal zich niet snel vervelen. En omdat kleintjes niet alleen de wereld ontdekken met hun oogjes en handjes, is alles veilig voor kleine mondjes en is het tapijt ook wasbaar in de wasmachine.

99,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83002

TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesMaki
Karakter LilliputiensGeorge de maki

Een leuke, kleurrijke speelmat met George, het guitige aapje dat allerlei spelletjes voor baby in petto heeft. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen en meenemen, zodat baby altijd en overal kan spelen.

Wist je dat de watermeloen een rammelaar is? Het oor van de olifant is een spiegel die kan bewegen. En Jack, de leeuw, heeft erg interessante speelringen aan zijn buikje.

Afmetingen: Ø 100 cm

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus

Materiaal: 100% polyester

Leeftijd: +0m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
678071.58
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories