Geschenkdoos met 4 Sonny Angel gelukspoppetjes New York - Limited Edition

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH160

Deze "Display Kit Box" is een set van 4 Sonny Angels, plus een speciale display waarin je deze 4 New-Yorkse engeltjes kan etaleren.

In deze nieuwe speciale serie, dragen de glamoureuze Sonny Angels een NYC-jasje! Elk figuurtje is geïnspireerd door de cultuur en de bezienswaardigheden van  The Big Apple!

Elke Sonny Angel heeft een trendy en flitsend uiterlijk, compleet anders dan gewoonlijk. Je kan de sfeer van New York City voelen!

41,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65625

He may bring you more happiness.

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!