hoes voedingskussen - La Línea off-white

Gestreepte hoes voedingskussen - La Línea off-white

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MMC004

La Línea by mundo melocotón (32)

Geef je voedingskussen een leuke make-over met deze prachtige hoes van Mundo Melocotón.

Fijn om eens af te wisselen van stijl en kleur, vooral ook lekker zacht én handig want je kan de hoes gewoon meewassen op 30°C.

35,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3040

CollectieLa línea
TypeHoezen voedingskussen
KleurWit

Mundo Melocoton gestreepte hoes voor het voedingskussen, een stijlvolle toevoeging aan je baby-uitzet! De hoes past perfect bij je eigen interieur en is lekker, aangenaam zacht. En streepjes zijn altijd een goed idee. De La Línea-collectie van Mundo Melocotón zit er vol van. De mooie gestreepte basics zijn unisex en komen in 2 stijlvolle sobere kleuren, die je zelf kan combineren en aanvullen met items die je hart sneller doen slaan.

Materiaal: 100% interlock katoen

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, strijken mag.

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.030.160.198
mundo melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden. Recent voegde ze ook een lijn organisch gebreid - en tetra katoen aan hun collectie in diepe kleuren. Echte babymusthaves voor stijlvolle ouders en schattige kleintjes.
Collectie La Línea by mundo melocotón
Inspiratie en stories