Gevaarlijk leuke handpop - Veelvraat Wolfje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB113

Handpoppen zijn er amusant. Dit exemplaar heeft een extra leuk speeleffect: het ‘eten’ dat de wolf vreet, komt in een buikzak met klittenbandsluiting terecht. Veelvraat Wolf is een  perfect metgezel om bekende sprookjes of eigen spannende fantasieverhalen na te spelen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303276

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Voor Wolfje hoeft niemand bang te zijn – tenminste als hij geen honger heeft. Maar zodra zijn maag begint te knorren, verslindt hij werkelijk alles wat hij met zijn grote muil te pakken krijgt. Het ‘eten’ komt dan in zijn buikzak met klittenbandsluiting terecht en kan er door de kinderen altijd weer worden uitgehaald. Eten niet inbegrepen.

Geschikt vanaf 18 maanden. Lengte/hoogte: 27 cm. Breedte: 18 cm. Materiaal: Polyester. Wasinstructies: wassen op 30 °C mild, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen, bleken niet toegestaan. Design: Ines Frömelt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.71027.40.141
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.