Gevreesde Capt'n Hook piratenhoed

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

KZ23598

Yo Ho, Yo Ho! A pirates life for me!
Durf jij in het vel te kruipen van een potige piraat? De Capt'n Hook hoed maakt van jou de meest gevreesde piraat van de Caraïben!

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 12590

PersonagePiraat
TypeVerkleedaccessoires
KleurZwart

Kinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden. Great Pretenders biedt een uitgebreide verkleedlijn van prachtige veloursstoffen en accessoires. De piratenhoed is afgewerkt met een gouden embleem en versieringen en is onmisbaar in de verkleedkoffer!

Geschikt voor mini-piraten vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1712.5170.35
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!