Gevreesde El Loco piratenboot met actiefiguur

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ19960

arty toys by Djeco (6)

Opgepast, de meest gevreesde piraat van de Oceaan komt aanvaren! En El Loco heeft zijn zwaard bij! Zal hij opnieuw de schatkist veroveren? Deze piratenboot komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

27,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06832

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Opgepast, de meest gevreesde piraat van de Oceaan komt aanvaren! En El Loco heeft zijn zwaard bij! Zal hij opnieuw de schatkist veroveren? Laat de fantasie van jouw kids de vrije loop en reis mee naar piratenwereld waar El Loco de plak zwaait!

Beleef fantastische avonturen met de Arty Toys collectie van Djeco. Een type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers. Vanaf 4 jaar. Inhoud: actiefiguur El Loco, piratenboot met vlag, schatkist, zwaard en papegaai.

Opgelet: de kleuren van de papegaai op de foto verschillen van de werkelijke kleuren: rood en geel vervangen blauw en groen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories