El Loco avec son canot & le trésor - Arty Toys

Gevreesde El Loco piratenboot met actiefiguur

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ19960

arty toys by Djeco (12)

Opgepast, de meest gevreesde piraat van de Oceaan komt aanvaren! En El Loco heeft zijn zwaard bij! Zal hij opnieuw de schatkist veroveren? Deze piratenboot komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

27,30 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06832

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Opgepast, de meest gevreesde piraat van de Oceaan komt aanvaren! En El Loco heeft zijn zwaard bij! Zal hij opnieuw de schatkist veroveren? Laat de fantasie van jouw kids de vrije loop en reis mee naar piratenwereld waar El Loco de plak zwaait!

Beleef fantastische avonturen met de Arty Toys collectie van Djeco. Een type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers. Vanaf 4 jaar. Inhoud: actiefiguur El Loco, piratenboot met vlag, schatkist, zwaard en papegaai.

Opgelet: de kleuren van de papegaai op de foto verschillen van de werkelijke kleuren: rood en geel vervangen blauw en groen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories