couverture bébé Storytelling 'grey'

Gewatteerd baby deken Storytelling - Grey

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28033

Het 'storytelling' deken van FABELAB nodigt kids en ouders uit om met hun vinger de borduursels te volgen en een verhaal te vertellen. Eenvoudig,...

60,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDekentjes
KleurGrijs
Het 'storytelling' deken van FABELAB nodigt kids en ouders uit om met hun vinger de borduursels te volgen en een verhaal te vertellen. Eenvoudig, maar geniaal want zo kan je elke avond een nieuw verhaaltje verzinnen voor het slapengaan. Mooi, inspirerend en heerlijk zacht - een absolute musthave dus!
Gemaakt uit 100% organisch katoen met een polyester vulling. Formaat: 80x110 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8011000.51
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!