oorclips 'roze-fuchsia'

Gewedlige roze-fuchsia oorclips

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA112

Iedere prinses verdient een mooie collectie 'oorbellen' en niet iedereen heeft gaatjes dus dan komen deze fijne oorclipjes van Souza! eens zo goed van pas. Laat je meisje zelf kiezen welk paar ze zal dragen, ze heeft vast een favoriet paar.

5,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Set van 3 roze fushia oorclips van het leuke verkleed- en kinderaccessoires merk Souza for Kids! Deze set bestaat uit 3 paar oorbelletjes die sluiten met een clip - je hoeft dus geen gaatjes te hebben - in populaire tinten. Je hebt de keuze uit een paar met vlindertjes, bloemetjes of hartjes.

Afmetingen: 9 x 7 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Onze Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om elke verkleed- (of gewone) outfit compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.010.090.01
  • Door Kris D.
  •  de 11/03/2019
Fijne oorbelletjes om 'echte' oorbellen nog even uit te stellen bij onze dochter.
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104608