activiteitenboekje camping cubes - beer

Geweldig activiteitenboekje - Camping Cubs

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB072

Een leuke knuffel om uren zoet mee te zijn! Dit zacht babyspeelgoed zit vol verrassingen en is geweldig om aan je kleintje te geven en hem of haar te laten ontdekken, voelen, kijken en proberen. Ook erg leuk om cadeau te doen!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306100

Deze activiteitenbeer Camping Cubs van Skip*Hop is een knuffel, babyboekje, bijt- en activiteitenspeeltje in één. Hij heeft meer dan 10 verschillende functionaliteiten die de ontwikkeling van je baby bevorderen, interesse opwekken en gewoon fijn zijn om mee te spelen, inclusief eerste bijtspeeltje dat je in het zakje van de beer zijn broek kan wegsteken.

Leeftijd: vanaf 3 maanden

Afmetingen: 44,5 x 10 x 18 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.17780.2540.15240.2025
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!