Geweldig bakboek - de magie van taart

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ18831

Koekjes, taarten en cupcakes in alle soorten en formaten, voor elke gelegenheid.Met zinnenprikkelende foto's van food- en...

6,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Koekjes, taarten en cupcakes in alle soorten en formaten, voor elke gelegenheid.Met zinnenprikkelende foto's van food- en sfeerfotograaf Heikki Verdurme.
De Taartenfee is al van jongs af aan gefascineerd door dessert en gebak. Nu organiseert ze sinds jaren drukbezette workshops taartdecoratie. In De magie van taart reikt ze schitterende ideeën aan om al je gebak te versieren, van superdeluxe bruidstaart en schattige prinsessenkoekjes tot griezelige halloweencupcakes en stoere cowboyverjaardagstaart!

over De Taartenfee
De Taartenfee organiseert al verschillende jaren drukbezette workshops taartdecoratie. In haar tien winkeltjes vind je alles wat ook maar iets met gebak te maken heeft.

EAN 9789020992854
Afwerking: Gebonden
Aantal pagina's: 144


Dit boek is tijdelijk in prijs verlaagd.
verkoopprijs: €19.99
actieprijs: €6.00

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202500.35
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.