grand set de modelage de sable

geweldig groot zandboetseerset *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24748

HABA - Sun Bistro (16)

Boetseren, boren, ophopen, gladmaken... er zijn een heleboel dingen die kinderen aan het strand of in de zandbak met vochtig zand kunnen doen. En...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Boetseren, boren, ophopen, gladmaken... er zijn een heleboel dingen die kinderen aan het strand of in de zandbak met vochtig zand kunnen doen. En in deze set zit al het gereedschap dat ze daarvoor nodig hebben. Inhoud: 1 troffel, 1 zand- waterhak, 1 zandboor en 1 mes. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Materiaal: PP-kunststof.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
246300.172
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301438

Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories