melamine bord - lama

Geweldig melamine bord - Lama

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB029

Een lama aan tafel? Elke dag ... dankzij dit geweldig bordje met 2 onderverdelingen van Skip*Hop. De fijne zachte kleurtjes en originele dierenprint zijn perfect op maat van jouw kleine smulpaap en maken van elke maaltijd een feestmaaltijd.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252178

Kleine lekkerbekken kunnen naar hartenlust smullen van hun eigen Skip*Hop bord met aparte 2 vakken. Erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine, de leuke kleuren en schitterende dierenprint maken het helemaal af. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dieren.

Afmetingen: 21 x 21 cm

Materiaal: BPA-vrije melamine

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212.5210.18
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!