Geweldig prentenboek - Het lammetje dat een varken is

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32183

In de wei grazen de schapen
in hun mooie, witte trui.
In de poel liggen de varkens.
Ze rollen door de modder.
Dan zit er opeens een lammetje in de modder.
Dat vinden de schapen en de varkens maar raar.
‘Ik ben een varkentje,’ zegt het lam.
Dat is toch gek? Of niet?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurPim Lammers
IllustratorMilja Praagman
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn

Het lammetje dat een varken is is een wit-roze verhaal over jezelf zijnDit geweldige prentenboek met schattige illustraties maakt gender en identiteit voor kleuters bespreekbaar.

Auteur: Pim Lammers
Illustrator: Milja Praagman
Leeftijd: +3j.
Pagina's: 32
ISBN: 9789462912007

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202600.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.