geweldig 'toverbosvrienden' fotoalbum

geweldig 'toverbosvrienden' fotoalbum

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19044

Hé, wie lacht er mee? Mama, papa, opa en oma, broers en zussen of andere familieleden... kinderen vinden hun eigen familie heel spannend. Dit...

27,50 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Hé, wie lacht er mee? Mama, papa, opa en oma, broers en zussen of andere familieleden... kinderen vinden hun eigen familie heel spannend. Dit album kan dankzij de insteekvensters steeds opnieuw veranderd worden. Kortom, een prachtig geschenk voor de eerste verjaardag. Plaats voor 8 foto's van 10x15 cm. Materiaal: polyester, cellofaanfolie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.6328.80.238
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5834