Geweldig voorleesboek Geluk voor kinderen - Feest

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN068

Geluksexpert Leo Bormans schreef een derde deel in de reeks Geluk voor kinderen.

Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger. Maar hoe doe je dat? De tien vogels in dit boek geven raad: ontdek waar je goed in bent, wees niet bang, maak plannen, werk samen, houd vol, realiseer je dromen en maak anderen gelukkig. Zo maak jij zelf van elke dag een feest.

20,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een nieuw groot voorleesboek over hoop, verbondenheid en de kracht van positiviteit.

Lees samen met je kind of kleinkind deze tien hartverwarmende verhalen, geniet van de illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en je laat je leiden door de creatieve opdrachten en tips.

Auteur: Leo Bormans
Illustraties: Sebastiaan Van Doninck
Aantal pagina's: 61
Afmetingen: 34 x 28 cm
ISBN; 9789401455336


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
341.5280.5
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

product referentie :9789401455336