Geweldig zacht fotoalbum - Toverbosvrienden

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19044

Hé, wie lacht er mee? Mama, papa, opa en oma, broers en zussen of andere familieleden... kinderen vinden hun eigen familie heel spannend. Dit album kan dankzij de insteekvensters steeds opnieuw veranderd worden. Kortom, een prachtig geschenk voor de eerste verjaardag.

27,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5834

CollectieVoor baby's
TypeFotoboekjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Zacht babyboekje Toverbosvrienden is een uniek zacht peuterboekje dat je kan vullen met je eigen foto's van je gezin, familie of vriendjes. Zo kan je baby er lekker door bladeren en mensen herkennen en aanwijzen. Een erg uniek geschenk voor de allerkleinsten.

Plaats voor 8 klassieke foto's van 10 x 15 cm.

Materiaal: polyester, cellofaanfolie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.6328.80.238
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.