Geweldig zacht fotoalbum - Toverbosvrienden

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19044

Hé, wie lacht er mee? Mama, papa, opa en oma, broers en zussen of andere familieleden... kinderen vinden hun eigen familie heel spannend. Dit album kan dankzij de insteekvensters steeds opnieuw veranderd worden. Kortom, een prachtig geschenk voor de eerste verjaardag.

27,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5834

CollectieVoor baby's
TypeFotoboekjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Zacht babyboekje Toverbosvrienden is een uniek zacht peuterboekje dat je kan vullen met je eigen foto's van je gezin, familie of vriendjes. Zo kan je baby er lekker door bladeren en mensen herkennen en aanwijzen. Een erg uniek geschenk voor de allerkleinsten.

Plaats voor 8 klassieke foto's van 10 x 15 cm.

Materiaal: polyester, cellofaanfolie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.6328.80.238
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!