délicieux set jouets de sable créatifs 'pizza'

geweldig zandspeelgoed om pizza's te maken*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17233

HABA - Sun Bistro (22)

Welkom in de Sun Bistro! Wat mag het zijn? We hebben pizza, pizza en nog eens pizza. Eet smakelijk! Inhoud: 1 pizzabord met drie geweldige...

8,95 €

5,82 €

Add to my wishlist

Welkom in de Sun Bistro! Wat mag het zijn? We hebben pizza, pizza en nog eens pizza. Eet smakelijk! Inhoud: 1 pizzabord met drie geweldige stempels voor het pizzabeleg. Materiaal: PP-kunststof. Afmeting pizzabord: 17cm diameter. Voor chefkoks vanaf 3 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories