éléphant d'activités 'Albert parade'

geweldige activiteitenolifant 'Albert parade'*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22372

Ontdek het nieuwste lid in de Lilliputiens circusfamilie: Albert, de koning van het circus! Deze blauwe olifant is altijd vrolijk, vaak onhandig...

44,99 €

35,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ontdek het nieuwste lid in de Lilliputiens circusfamilie: Albert, de koning van het circus! Deze blauwe olifant is altijd vrolijk, vaak onhandig en een beetje gulzig. Activiteitenolifant Albert draagt zijn vriendjes op zijn rug en op zijn slurf balanceert een bal. Dankzij de velcrobevestiging kan je de vriendjes verplaatsen op de ronde lichaam van Albert. Of, net als bij een kegelspel kan je hen proberen om te gooien met de zachte bal. Met een touwtje trek je Albert op houten wieltjes overal mee naartoe!

Geschikt vanaf 12 maanden.
Afmetingen: 30x25 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302500.5
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86565