Geweldige bamboe eetset - Dino

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB060

Dino & Arctic collectie van Sebra (11)

De stoere dinnerset - vol coole dino's in sobere kleuren - maakt elke maaltijd net iets plezanter. Heel de set is gemaakt uit bamboe melamine met een stijvolle, matte afwerking.

Het bord met vakjes is ideaal voor kindjes die hun eten graag geordend voorgeschotelt krijgen, het platte bord heeft toch hoge randen zodat opscheppen eens zo makkelijk gaat.

34,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7001118

Kindvriendelijke Sebra eetset met geweldige dino's, uit de stijlvolle Dino's & Arctic collectie. Deze eetset bestaat uit 4 delen: een diepe kom, beker met afneembare silicone handvat, bord met 3 compartimenten en een plat bord. De set komt verpakt in een mooie geschenkdoos.

Materiaal: bamboe melamine

Afmetingen: borden: 18,3 x 18,6 cm - kom: Ø 13,5 cm - beker Ø 7 cm

De borden zijn stapelbaar en de hele dinner set mag in de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf.

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. De Dino & Arctic eet-collectie maakt van elke maaltijd een stijlvol feestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.180.110.7
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories