Blokkenset Art Blocks Grow

Geweldige blokkenset Art Blocks Grow

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP110

In de Wee Gallery collectie zitten tal van producten waar je baby eerst gefacineerd kan naar kijken en later mee kan spelen.

Het hoge contrast en de leuke tekeningen spreken baby's, kinderen en volwassenen meteen aan, elk op hun eigen manier. Maar iedereen vindt ze vooral: reuzeleuk!

21,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG163

Monochrome blokkenset Art Blocks Grow van WEE GALLERY, leuk om naar te kijken, je baby's aandacht te vangen en later mee te spelen, te puzzelen, te stappelen... Of om ze te gebruiken als deco object in de babykamer. Je kan in totaal 6 verschillende figuren vormen met deze leuke zwart wit blokken. Perfect babygeschenk of eerste speelgoed.

Afmetingen blokken: 7,5 x 7, 5 cm
Materiaal: stevig karton, met FSC-label
Leeftijd: geschikt van de geboorte tot ongeveer 4 jaar

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162380.28
Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie. In de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel, plaktattoos, activiteitenboekjes, nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment. Wee see like babies - Wee Gallery