camion de pompier en bois

geweldige brandweerwagen

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ05608

Uit de Toddler-collectie van BRIO komen oude en nieuwe klassiekers die zowel ouders als kinderen in vervoering brengen. Geschikt voor kinderen...

24,50 €

14,70 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Toddler-collectie van BRIO komen oude en nieuwe klassiekers die zowel ouders als kinderen in vervoering brengen. Geschikt voor kinderen vanaf 19 maanden. De coole brandweerwagen kan je vooruit duwen, heeft een beweegbare ladder en een echte sirene! Deze auto prikkelt de verbeelding van elke kleine dreumes en zorgt dat je kind uren speelplezier heeft.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161400.45
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.