le cirque et ses acrobates

geweldige circustent met acrobaten*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ18750

Welkom in het Lilliputiens circus! Al je vriendjes wachten op jou in de circustent met hun voorstelling: vind jij het konijn dat verborgen zit in...

69,99 €

55,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Welkom in het Lilliputiens circus! Al je vriendjes wachten op jou in de circustent met hun voorstelling: vind jij het konijn dat verborgen zit in de hoed? Kijk naar Colette de kat die overal opklimt met haar velcro kussentjes. Kijk! De leeuw springt door zijn hoepel en de wolf voert zijn nummertje als slangenmens op. Je kan het bijna niet geloven, maar de olifant verandert in een handomdraai in een balletjes en het beertje wordt een muzikale tamboerijn. Inhoud: circustent die kan sluiten met velcro, een wolf die zich op alle mogelijke manieren kan plooien, een konijn in een hoed, een beertje dat een tamboerijn kan worden, een olifant die je kan omkeren tot bal, een kat met velcropootjes en een leeuw met een hoepel. Voor kleine circusacrobaten vanaf 9 maanden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3535350.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86512