Geweldige dierverzorgingset

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT135

Bereid je kleintje voor op de komt van een echt huisdier, of laat je kleine dierenvriend opgaan in zijn fantasie met deze super knappe dierenverzorgingsset van PlanToys. Ideaal om al de knuffeldieren te verzorgen.

Heerlijk speelgoed uit natuurlijke materialen en een prachtig geschenk voor kleine dierenvrienden met veel fantasie!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3491

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke dierenverzorgingsset van Plan Toys, met deze Pet Care-set is je kleuter helemaal uitgerust oom voor hun knuffeldieren te zorgen. De set bestaat uit een borstel, een speelbal, een voerbak met voedsel, een boekje, halsband, zakje en een draagmand met zakjes en velcro om je diertjes overal mee naartoe te nemen. Deze set stimuleert de verbeeldingskracht en zorgt ervoor dat je kleine dierenvriend helemaal kan opgaan in zijn of haar fantasiewereld. (Knuffel niet inbegrepen.)

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen stoffen draagtas: 21 x 18 x 9 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - katoen - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.