Geweldige dierverzorgingset

Pet Care-set met katoenen draagtas, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT135

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (53)

Bereid je kleintje voor op de komt van een echt huisdier, of laat je kleine dierenvriend opgaan in zijn fantasie met deze super knappe dierenverzorgingsset van PlanToys. Ideaal om al de knuffeldieren te verzorgen.

Heerlijk speelgoed uit natuurlijke materialen en een prachtig geschenk voor kleine dierenvrienden met veel fantasie!

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3491

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke dierenverzorgingsset van Plan Toys, met deze Pet Care-set is je kleuter helemaal uitgerust oom voor hun knuffeldieren te zorgen. De set bestaat uit een borstel, een speelbal, een voerbak met voedsel, een boekje, halsband, zakje en een draagmand met zakjes en velcro om je diertjes overal mee naartoe te nemen. Deze set stimuleert de verbeeldingskracht en zorgt ervoor dat je kleine dierenvriend helemaal kan opgaan in zijn of haar fantasiewereld. (Knuffel niet inbegrepen.)

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen stoffen draagtas: 21 x 18 x 9 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - katoen - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories