diadeem eenhoorn 'bloemen'

Geweldige eenhoorn diadeem met bloemen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA147

Wat een rijk versierd haaraccessoire! Deze geweldige diadeem staat elk meisje prachtig: met een gouden hoorn die erboven uit steekt, schattige kleine oortjes en roze-oranje roosjes om het geheel compleet te maken.

7,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Een gedraaide gouden eenhoorn, schattige oortjes en stijlvolle roosjes: deze eenhoorn bloemendiadeem heeft het allemaal. Het is een ontwerp van het Nederlandse merk Souza for Kids! Van uitstekende kwaliteit en super leuk om keer op keer op te zetten en te transformeren in een echte eenhoorn!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.


PersonageDier
Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.230.02
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104708