drinkfles eenhoorn (lock top)

Geweldige Eenhoorn drinkfles met lock top

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB046

SKIP*HOP Eenhoorns (14)

Geef dorst geen kans met deze kleurrijke, duurzame drinkfles. Dit ingenieus ontwerp van Skip*Hop zorgt ervoor dat je kindje altijd zijn favoriet drankje bij de hand heeft.

De grote drinkenbus - met sportdop en lock top deksel - past perfect in de boekentas en kan ook mee naar elke turn-, sport- of zwemles.

14,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252631

Altijd drinken bij de hand met de geweldige Zoo Lock-Top Sportfles met leuke eenhoorn van Skip*Hop. Deze grote drinkfles heeft een ideaal formaat, een sportdop en een handig deksel met slot zodat de fles niet kan lekken of leeglopen. Met het silicone strapje of langere nekriem neem je hem overal mee naartoe en maak je hem vast aan bijvoorbeeld je sportzak of hangt hem rond je nek. Zo heb je altijd drinken binnen handbereik.

Mag in de vaatwasser in het bovenste rek. Ook verkrijgbaar in de andere leuke Zoo karakters.

Materiaal: BPA, PVC en ftalaat-vrije kunststof

Inhoud: 414 ml

Afmetingen: 7,6 x 7,6 x 21,5 cm

Leeftijd: 3+

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.107950.2540.08890.18
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP Eenhoorns
Inspiratie en stories