Geweldige Eerste Leer Puzzel 123 Zoo - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER049

Deze geweldige puzzel bestaat uit 24 grote puzzelstukken die perfect passen in de handjes van jouw puzzelkampioen.

Het leuke aan deze mooie dierenpuzzel is niet alleen het eindresultaat maar ook de extra tel- en zoekspelletjes om samen met mama of papa te spelen eens de leerpuzzel af is. Dat maakt deze grote vloerpuzzel eens zo leuk en uniek!

15,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384185-3

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

De nieuwe eerste leer puzzels van Crocodile Creek leren kleuters alles over kleuren, vormen, tellen, enzovoort. Elke puzzel heeft 24 stevige, grote puzzelstukken die kleine vingertjes gemakkelijk in elkaar kunnen leggen en uit weer elkaar kunnen halen. De binnenkant van de doos helpt je kleine puzzelkampioen om de puzzel te maken en zorgt voor extra interactie. Zo wordt het alleen maar leuker!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 28 x 23 x 7 cm

Leeftijd: 2+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.127.971.06
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!