Geweldige Eerste Leer Puzzel 123 Zoo - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER049

Deze geweldige puzzel bestaat uit 24 grote puzzelstukken die perfect passen in de handjes van jouw puzzelkampioen.

Het leuke aan deze mooie dierenpuzzel is niet alleen het eindresultaat maar ook de extra tel- en zoekspelletjes om samen met mama of papa te spelen eens de leerpuzzel af is. Dat maakt deze grote vloerpuzzel eens zo leuk en uniek!

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384185-3

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

De nieuwe eerste leer puzzels van Crocodile Creek leren kleuters alles over kleuren, vormen, tellen, enzovoort. Elke puzzel heeft 24 stevige, grote puzzelstukken die kleine vingertjes gemakkelijk in elkaar kunnen leggen en uit weer elkaar kunnen halen. De binnenkant van de doos helpt je kleine puzzelkampioen om de puzzel te maken en zorgt voor extra interactie. Zo wordt het alleen maar leuker!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 28 x 23 x 7 cm

Leeftijd: 2+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.127.971.06
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.