pop 'Milla'

Geweldige eerste pop - Milla

Staat: Nieuw product

Haba

HAB259

poppen wereld van Haba (55)

Hallo daar, ik ben Milla! En ik hou van mooie kleren. Mijn lange blonde haren draag ik het liefst in twee staarten. Ik ga nooit naar buiten zonder mijn favoriet, rood vestje.

Kleed haar aan en je kan op stap. Of gaan jullie liever even rusten en rustig knuffelen? Deze schattige knuffelpop is altijd van de partij en is vast het ideale knuffel- en speelkameraadje voor jouw lieve kapoen.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2176

TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Maak kennis met Milla, een geweldige eerste pop voor kleine poppenouders. Leuk om mee te knuffelen, een dutje te doen of leuk mee te spelen. Deze zachte knuffelpop draagt een mooi kleedje vol fleurige bloemetjes, rode schoentjes en een rode gilet. Ook geweldig om cadeau te doen!


Afmetingen: 11 x 30 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.21135.90.443
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories