chaussette de Noël 'Gold Splash'

geweldige 'Gold Splash' kerstsok

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ22745

Zoals elk jaar viert Ferm Living de kerst- en feestdagen in stijl. De combinatie van goud, blauw, zwart en grijs geeft een moderne look aan jouw...

27,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Zoals elk jaar viert Ferm Living de kerst- en feestdagen in stijl. De combinatie van goud, blauw, zwart en grijs geeft een moderne look aan jouw kerstdecoratie. Met een spel van geometrische vormen en lijnen zet Ferm Living haar grafische handtekening onder de kerstcollectie 2014.
Verstop kleine geschenkjes en mini-attenties in de Gold Splash kerstsok. Heerlijk om aan de open haard of trap te hangen. Op kerstochtend weten kleine ontdekkers niet waar eerst te zoeken! Afmetingen: 35x50 cm. Materiaal: katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
355000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.