grande étagère murale Nuage blanc

geweldige grote 'witte wolk' muurplank

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29160

MINI Bloomingville (206)

Welkom in mijn koninkrijk ! Mijn kamer is niet alleen de plek waar ik slaap - maar ook waar ik leef - en ik hou ervan dat de kamer er goed uit...

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Welkom in mijn koninkrijk ! Mijn kamer is niet alleen de plek waar ik slaap - maar ook waar ik leef - en ik hou ervan dat de kamer er goed uit ziet en me de ruimte geeft om allerlei leuke dingen dingen die ik zomaar bedenk, uit te proberen !

Cuteness alert ! Vrolijke witte muurplank in de vorm van een wolk. Ideaal om wat spullen op te bergen of tentoon te stellen.

Materiaal: metaal. Exclusief schroefje. Dit model bestaat ook nog in een maatje kleiner.


SamenstellingenMetaal
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6040152.25
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories