suepr sac de sport étoilé 'Starlight'

geweldige gymtas met sterren*

Staat: Nieuw product

Lässig

Een daguitstapje of gymles op school, deze guitige sportas komt altijd wel van pas. Versierd met een heerlijke sterrenpatroon. Met handige...

19,95 €

12,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een daguitstapje of gymles op school, deze guitige sportas komt altijd wel van pas. Versierd met een heerlijke sterrenpatroon. Met handige trekkoord-sluiting. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten. Keuze uit 2 leuke kleuren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2042200.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LSCSP169