geweldige honden

Staat: Nieuw product

Papo

Een leuk assortiment honden uit de uitgebreide dierencollectie van Papo. Papo creëert fantastische figuurtjes van zachte PVC die met de hand...

5,80 €

Add to my wishlist

Een leuk assortiment honden uit de uitgebreide dierencollectie van Papo. Papo creëert fantastische figuurtjes van zachte PVC die met de hand beschilderd zijn. Deze dieren zullen tot de verbeelding van je kind spreken en hij zal elke dag wel een nieuw verhaal verzinnen over de avonturen van deze leuke honden.
Apart verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Afmetingen voor een verzameling dieren zijn indicatief aangezien het gemiddelde van alle dieren in deze groep genomen wordt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
85.500.2
Papo - Papo werd opgericht in 1983 en brengt een fantastische reeks handgeschilderde figuurtjes op de markt. In het begin focusten ze zich vooral op onverschrokken ridders & dieren maar door het grote succes breidden ze hun gamma al snel uit en nu komen bijna alle belangrijke thema's aan bod, alsook film-, cartoon- of striphelden. Deze figuurtjes wakkeren de fantasie van je kind aan en zorgen voor uren spelplezier !

product referentie :30230