set de vêtements 'Elli' pour poupée 30-34cm

geweldige klerenset 'Elli'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17251

poppen wereld van Haba (55)

Deze wondermooie klerenset die bestaat uit een bloes, jurk en legging past voor alle 30cm en 34cm HABA-poppen. Het is tijd voor een make-over!...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 005668

Deze wondermooie klerenset die bestaat uit een bloes, jurk en legging past voor alle 30cm en 34cm HABA-poppen. Het is tijd voor een make-over!

Het speelgoed van HABA bevordert de ontwikkeling van uw kind. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepast ervaring. Met HABA leert je kleine spruit de wereld spelenderwijs ontdekken.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories