set de vêtements 'Elli' pour poupée 30-34cm

geweldige klerenset 'Elli'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17251

poppen wereld van Haba (58)

Deze wondermooie klerenset die bestaat uit een bloes, jurk en legging past voor alle 30cm en 34cm HABA-poppen. Het is tijd voor een make-over!...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze wondermooie klerenset die bestaat uit een bloes, jurk en legging past voor alle 30cm en 34cm HABA-poppen. Het is tijd voor een make-over!

Het speelgoed van HABA bevordert de ontwikkeling van uw kind. Het hoogwaardige design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepast ervaring. Met HABA leert je kleine spruit de wereld spelenderwijs ontdekken.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :005668

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en thema's