set complémentaire pour toboggan à billes 'toboggan musical'

geweldige klingelbaan uitbreidingsset*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19103

Dit geweldige pakket is een uitbreidingsset bij een Haba knikkerbaan. Creëer een extra spannend detail aan je baan met deze coole klingelbaan....

29,95 €

Add to my wishlist

Dit geweldige pakket is een uitbreidingsset bij een Haba knikkerbaan. Creëer een extra spannend detail aan je baan met deze coole klingelbaan. Veel speelplezier! Inhoud: 1 klingelbaan, 1 valsteen, 1 ronde pilaar en 6 knikkers.

Alle Haba bouwsystemen zijn met elkaar te combineren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1104