set complémentaire pour toboggan à billes 'toboggan musical'

geweldige klingelbaan uitbreidingsset*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19103

Dit geweldige pakket is een uitbreidingsset bij een Haba knikkerbaan. Creëer een extra spannend detail aan je baan met deze coole klingelbaan....

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Dit geweldige pakket is een uitbreidingsset bij een Haba knikkerbaan. Creëer een extra spannend detail aan je baan met deze coole klingelbaan. Veel speelplezier! Inhoud: 1 klingelbaan, 1 valsteen, 1 ronde pilaar en 6 knikkers.

Alle Haba bouwsystemen zijn met elkaar te combineren!

Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1104