cartable L'Excellent 'Marseille'

geweldige 'Marseille' boekentas

Staat: Nieuw product

Miniséri

KZ19414

Waan je helemaal in het heerlijke Frankrijk met deze zuiderse 'Marseille' boekentas! Ideaal voor kindjes van de lagere school! Dit wondermooie...

108,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Waan je helemaal in het heerlijke Frankrijk met deze zuiderse 'Marseille' boekentas! Ideaal voor kindjes van de lagere school! Dit wondermooie model in canvas kan je zowel over de schouder als op de rug dragen. Binnenin vind je één groot vak met een zakje met ritssluiting en twee kleine vakjes voor een koekje of je potloden. Met verstelbare en afneembare schouderriem. Je sluit de boekentas makkelijk met twee metalen gespen met Miniséri-logo. Ideaal voor A4 documenten en een laptop van 13 of 15 inch. Geschikt voor de basisschool.
Materiaal: canvas
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
39311.44
Miniséri - Geïnspireerd door de schooljaren 1950-1970, herontdekt Celine Basset-Biagi een jeugdherinnering, ouderwetse boekentasjes met clipsluiting, en creëert het merk Miniséri. Miniséri groeit uit tot een toonaangevende merk van tijdloze accessoires en bouwt zijn hele reputatie op deze heruitgave van de beroemde clip die zal uitgroeien tot icoon van het merk. Oorspronkelijk werd Miniséri enkel voor kinderen ontworpen, maar al snel werd het een erg gewild mode accessoire voor de grotere onder ons. Ontdek tijdloze koffers, tassen, handtassen, computer tassen en kleine lederwaren in chique en stijlvolle versies. Elk model wordt geproduceerd en vervaardigd in gelimiteerde oplage.