100 st puzzel Oceaan Dieren

Geweldige puzzel 100 st - Oceaan Dieren

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER034

Crocodile Creek 36 dieren (16)

De diepe oceaan zit vol leven ... dat kan je eens zo goed beamen als je deze prachtige puzzel van Crocodile Creek hebt gemaakt.

Van de reusachtige walvis tot het kleinste zeepaardjes op deze puzzel vind je maar liefst 36 verschillende dieren die diep in de zee hun huisje hebben.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Plezant & leerrijk tegelijk. Deze geweldige puzzel van het populaire Crocodile Creek zit in een unieke koker met touwtje, bestaat uit 100 stukjes en toont 36 verschillende zeedieren... ken jij ze allemaal? Er zit ook een blad bij met alle benamingen van de zwemmende dieren op.

Aantal stukjes: 100

Afmetingen: puzzel 36 x 48 cm - doos ø12 x 20 cm

Leeftijd: 5+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.


Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.312.712.70.63
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

product referentie :384054-3

Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories