geweldige rijgkaarten knutselset

Staat: Nieuw product

DJECO

Atelier 'Les Petits' van Djeco (25)

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat grote geperforeerde kaarten en bolletjes wol om...

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08942

Leeftijdvanaf 4 jaar
Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat grote geperforeerde kaarten en bolletjes wol om leuke zachte plaatjes te maken. Rijg met de draad door de geperforeerde kaartjes op de tekening en je hebt in een vingerknip iets wondermoois gecreëerd. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar schitterende gerijgde kunstwerken. Inhoud: vier verschillende kleuren garen, 1 naald, 2 draaddoorhalers en geperforeerde rijgkaarten. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Maak je keuze uit de twee leuke varianten!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232300.35
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier 'Les Petits' van Djeco
Inspiratie en stories