loupe d'observation - Terra Kids

geweldige terra kids onderzoekersloep

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24376

Terra Kids collectie by Haba (40)

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige onderzoekersloep! De loep vergroot bovenaan 6 keer en onderaan 4 keer. Je kan objecten dus van...

11,95 €

Add to my wishlist

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige onderzoekersloep! De loep vergroot bovenaan 6 keer en onderaan 4 keer. Je kan objecten dus van onder en van boven bekijken dankzij een uitgekiend spiegelmechanisme. Gemakkelijk vast te houden met twee handvaten. Incl. kunststof spin.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.511.116.10.207
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301512

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories