Weekendtas 'Bunny'

Geweldige weekendtas - Bunny

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG028

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (85)

Het vooruitzicht van een paar dagen erop uit te trekken maakt je vrolijk en dat wordt alleen maar versterkt door deze super leuke Bunny weekendtas van ENGEL.

Met deze hippe tas kan je niet alleen langer wegblijven, je wordt er ook heel vrolijk van. Hij is groot genoeg om een paar dagen mee op stap te gaan en heeft extra vakken met een rits.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Als je met deze tas een hotelletje binnen wandelt, begroet de receptionist je vast met een extra brede lach! Met de ruime weekendtas van ENGEL. wordt elke vakantie of weekendje weg leuker, alles zit mooi samen en de tas is makkelijk te dragen dankzij de stevige schouderriem en twee korte handvaten, zo kies je zelf hoe je tas draagt. De buitenzijde van deze weekendtas is gemaakt van gerecycleerde frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten. En vriendelijker voor het milieu bovendien. De binnenzijde is bekleed met polyester wat makkelijk is tegen vlekken en water.

De ENGEL. bunny is een echte spring in het veld. Jurianne Matter ontwierp deze vrolijke flapoor. Hij is helemaal klaar voor leuke uitjes en spannende avonturen.

Afmetingen: 49 x 25 x 27 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.490.270.250.6
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :11.123

Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories