Geweldige zitdraak - Fridolin

Geweldige zitdraak - Fridolin

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13652

Gemoedelijk strekt Fridolin zich op de vloer uit en neemt graag de kinderen op zijn lekker zachte rug mee. Tussen kop en staart tegen de buik geleund is dit een heerlijk plekje voor prentenboekenwurmen en verhaaltjesluistervinken.

279,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8605

TypeKnuffels
Leeftijdvanaf 2 jaar

Materiaal: overtrek van nickystof en velours, afneembaar en wasbaar op 30° C. Onderzijde van polyester. Afmetingen: ca. L 110 x B 110 cm x H 70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6061807.65
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.