bonnet de coccinelle

gewiekst dierenmutsje 'Lieveheersbeest'

Staat: Nieuw product

Oskar&Ellen

KZ23714

Gedaan met warme maskers en schmink... Vanaf nu beleef je uren dress-up plezier met een eenvoudige muts. Het Zweedse merk oskar&ellen komt...

19,95 €

13,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

PersonageDier
Gedaan met warme maskers en schmink... Vanaf nu beleef je uren dress-up plezier met een eenvoudige muts. Het Zweedse merk oskar&ellen komt met een reeks dierenmutsen die tot de verbeelding spreken. Ultrazacht, origineel, snel aan en uit & handgemaakt in de Filipijnen. Meer hebben kiddo's niet nodig om een gewiekst lieveheersbeestje te zijn! De muts is leuk verpakt in een netzak met vrolijk biesje.

De originele dierenmuts is afgewerkt met leuke voelsprieten. Door een ingenieuze rek is de muts geschikt voor een hoofdomtrek van 50 tot 60 cm. Ook andere dieren zijn verkrijgbaar in ons oskar&ellen-assortiment.

Geschikt voor kindjes vanaf 1.5 à 2 jaar.
Gemaakt uit 80% polyester en 20% katoen.
Wastip: 40°C handwas.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Gedaan met warme maskers en schmink... Vanaf nu beleef je uren dress-up plezier met een eenvoudige muts en staart. Het Zweedse merk oskar&ellen komt met een reeks dierenmutsen en dito -staarten die tot de verbeelding spreken. Ultrazacht, origineel, snel aan en uit & handgemaakt in de Filipijnen. Meer hebben kiddo's niet nodig om een gevaarlijke wolf, spitsige muis of grappige aap te zijn! De collectie bestaat uit verschillende dieren en is geschikt voor kids vanaf 1.5 à 2 jaar. Elk setje bevat een muts en staart en is leuk verpakt in een netzak met een vrolijk biesje. Snel je favoriete dier shoppen!