blauwe katoenen tapijt

Gezellig blauw katoenen tapijt

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV033

MINI Bloomingville (201)

Leg dit mooi katoenen tapijt - met leuk gevlochten franjes - naast het bedje van je kleintje op de kinderkamer of hou het voor jezelf want het past perfect in elk Scandinavisch en modern interieur.

Dit stijlvolle accessoire voelt heerlijk zacht aan, is tegelijk licht en makkelijk te verplaatsen. Het maakt je interieur nog net dat beetje meer cosy. En daar kan je niet tegen zijn toch?

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Blauw, wit, grijs tapijt uit de nieuwe collectie van het Deense merk Bloomingville.

Afmetingen: 90 x 60 cm

Materiaal: 97% katoen, 3% andere stoffen

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.620.110.111.75
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :32701089

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories