Tapijt - pink/natural

Gezellig tapijt - pink/natural

Staat: Nieuw product

Rice

RI079

Maak je thuis nog wat gezelliger met dit handgemaakt tapijt. Prachtig van textuur en kleur!

Dankzij het handig formaat kan je dit zacht item overal leggen en zorgt het altijd voor een toets kleur en gezelligheid.

45,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Gezellig handgeweven tapijt in jade en naturel kleur van Rice. Ideaal deco-item om wat kleur in je gang, badkamer of babykamer te voegen. Ook verkrijgbaar in jade.

Afmetingen: 100 x 65 cm
Materiaal: glas
Gebruiksadvies: voedselveilig - niet geschikt voor de microgolf of vaatwasser

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
672350.87
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :FLMAT-STRI