grand polochon d'activités Louise

Gezellige activiteitenknuffel - Louise

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30058

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (24)

Het kussen Louise is 95 cm lang en ideaal om de baby te ondersteunen in het park. Het kussen groeit met de baby mee en dient ook als speelgoed en...

84,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86826

TypeKnuffels
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesEenhoorn
Karakter LilliputiensLouise de eenhoorn

Het kussen Louise is 95 cm lang en ideaal om de baby te ondersteunen in het park. Het kussen groeit met de baby mee en dient ook als speelgoed en later als decoratie voor het 'grote' bed.

Is de baby wat groter, dan kan hij de activiteiten van Louise ontdekken: een rammelaar in zijn poot, een knisperend geluid in de vleugels, een egel met klik-klak ringen en een uiltje verstop in zijn zak.

Geschikt voor alle leeftijden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
95001
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories