loup d'activités Nicolas

Gezellige activiteitenknuffel - Nicolas

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30059

Lilliputiens: Nicolas de wolf (13)

Spring op Nicolas de wolf en ontdek samen met hem een heleboel geluidjes en materialen.. In zijn oortje en staart vind je een belletje, een...

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86832

Spring op Nicolas de wolf en ontdek samen met hem een heleboel geluidjes en materialen.. In zijn oortje en staart vind je een belletje, een piepgeluid, rammelende ringen en een knisperend geluid. En de drie kleine biggetjes? Die proberen te ontsnappen aan de grote.. gelukkig niet zo boze wolf! Het eerste biggetje zit in de muil van de wolf en het tweede heeft zich verstopt in het huis. Maar waar is de derde? Kijk maar eens goed in de spiegel!

Geschikt voor alle leeftijden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
79001.2
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Nicolas de wolf
Inspiratie en stories