Gezelschapsspel Schalkse Schelmen *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26423

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Joepie! In het speelgoedwonderland pakken de schalkse aardmannetjes alles wat ze in handen kunnen krijgen. Wie doet mee en verzamelt speelgoed in verschillende vormen en kleuren? Maar let op! Hier heb je een scherpe geest en een fijn gevoel voor nodig, want het speelgoed is verstopt in de zak of het aardmannetjeshol.

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300870

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Schalke Schelmen - een schelms voel- en geheugenspel! Met 20 bontgekleurde voelfiguren van hout, een cool aardmannetjeshol en eenvoudige spelregels. Dit spel bevordert de fijne motoriek en het geheugen.
Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Aantal spelers: 2-4.
Speelduur: ca. 15 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.54.522.40.46
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories