gezelschapsspel 'Schalkse Schelmen'

gezelschapsspel 'Schalkse Schelmen'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26423

Gezelschapsspelen van HABA (143)

Schalke Schelmen - een schelms voel- en geheugenspel!
Joepie! In het speelgoedwonderland pakken de schalkse aardmannetjes alles wat ze...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Schalke Schelmen - een schelms voel- en geheugenspel!
Joepie! In het speelgoedwonderland pakken de schalkse aardmannetjes alles wat ze in handen kunnen krijgen. Wie doet mee en verzamelt speelgoed in verschillende vormen en kleuren? Maar let op! Hier heb je een scherpe geest en een fijn gevoel voor nodig, want het speelgoed is verstopt in de zak of het aardmannetjeshol.

Met 20 bontgekleurde voelfiguren van hout, een cool aardmannetjeshol en eenvoudige spelregels. Dit spel bevordert de fijne motoriek en het geheugen.
Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Aantal spelers: 2-4.
Speelduur: ca. 15 min.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.54.522.40.46
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300870

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories