gezelschapsspel 'Vliegende Veren'

Gezelschapsspel - Vliegende Veren

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28271

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Er heerst opschudding in de jungle: alle dieren hebben hun partner verloren! Alleen de felgekleurde tovervogel, die boven de toppen van de bomen zweeft, heeft een overzicht. Zijn magische veren, die zacht van boven naar beneden dwarrelen, brengen de dieren weer samen.
Wie helpt de tovervogel en blaast zijn veren naar de gezochte dieren? Met getuite lippen en de juiste portie adem lukt het om de meeste dierenkoppels te verzamelen.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301880

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Een betoverend blaasspel met 10 echte blaasveren en een kleurrijke, houten tovervogel. Stimuleert de motoriek van lippen en mond en bijgevolg de taalontwikkeling. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar, 2-5 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.84.515.90.508
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories