gezelschapsspelletjes 'kleine boomgaard'

Gezelschapsspelletjes - Kleine boomgaard

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (147)

Mmm, wat is dat fruit uit de boomgaard lekker. Maar o jee, de brutale raaf probeert de vruchten te stelen! Kunnen jullie het fruit oogsten...

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5488

Leeftijdvanaf 3 jaar

Mmm, wat is dat fruit uit de boomgaard lekker. Maar o jee, de brutale raaf probeert de vruchten te stelen! Kunnen jullie het fruit oogsten voordat de raaf het te pakken krijgt? Een kleine, makkelijk mee te nemen versie van het klassieke boomgaard-spel.
Een coöperatief verzamelspel voor 1 - 4 kinderen van 3 - 6 jaar. Maxispeelplezier in een superminiformaat.

Dit spel stimuleert:
- Samenwerking

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.44.310.90.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories