Girls animal 4-vaks bord in bamboe melamine *

Girls animal 4-vaks bord in bamboe melamine *

Staat: Nieuw product

Rice

KZ30883

Eten op de savanne met een giraf, een zebra, een neushoorn en een flamingo als tafelgenoten. Dat wordt een smulfestijn ! Toeters, ballonnen en...

12,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KIPL4-GANI

SamenstellingenBamboe
TypeBorden
KleurRoze
Eten op de savanne met een giraf, een zebra, een neushoorn en een flamingo als tafelgenoten. Dat wordt een smulfestijn ! Toeters, ballonnen en een hoop knotsgekke dieren ...eet maar snel je groentjes op!

RICE combineert melamine en bamboe in origineel kinderservies. Dit bordje met een verdeling van 4 vakken is fun en functioneel: ideaal voor dagelijks gebruik en ook handig bij een picknick of op reis.De handige verdeling maakt het bordje helemaal onmisbaar!

Materiaal: melamine & bamboe, vaatwasmachinebestendig.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252200.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.