girly speenketting 'zomerbloemen'

girly speenketting 'zomerbloemen'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24810

De speenketting met mooie houten bloemetjes en parels in girly kleuren is niet alleen super handig om de speen veilig te bevestigen, hij is ook...

11,95 €

Add to my wishlist

De speenketting met mooie houten bloemetjes en parels in girly kleuren is niet alleen super handig om de speen veilig te bevestigen, hij is ook gewoon super leuk! Eenvoudig vast te maken met clip. Materiaal: hout. Lengte: 20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.91.5240.049
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300460